Categories
Actueel

Vitalski

Ik krijg een beetje de boebels als ik dit lees. Maar dat ligt aan mij, uiteraard. Ik heb het namelijk niet voor Vitalski. No offence naar de man, er zullen er genoeg zijn die mij tegenspreken, maar ik kan het, denk ik, niet zo goed vatten. Het is alsof hij enorm op zoek is naar bevestiging, naar faam. Hij heeft zichzelf uitgeroepen tot nachtburgemeester, terwijl ik die titel hem niet zie passen. “Nachtburgemeester” vind ik een enorm stoer begrip, daar niet van, maar niet voor hem. Ik heb hem ooit eens in de Bourla een literair evenement aan elkaar zien praten en dat kon me jammer genoeg niet bekoren. Daar begon het waarschijnlijk. Dan was er ook die “stunt” over Dali, whatever the f*ck that was en dan krijgen we dus nu dat marathon-interview. Ik vrees dat, als hij me al niet kan bekoren op een paar minuten die hij had bij dat ding in de Bourla, dat 24 uur me niet echt gaan bevallen. Zeker niet als we het onderwerp zien:

Voor Vitalski zelf is het effectief de bedoeling om zijn positie van superster te verdedigen…

Het heeft iets zieligs vind ik. Maar kom, het zal waarschijnlijk aan mij liggen, want als ik Michael hoor vertellen over vroeger, toen hij er samen mee in Circus Bulderdrang zat, dan neem ik wel aan dat de mens talent heeft. Maar ik wacht er, denk ik, nog op. Misschien toch tijdens dat interview eens gaan luisteren of ik toch geen ongelijk heb.

Meh.

4 replies on “Vitalski”

Tja, als je ‘m nu niet moet, dan zal dat waarschijnlijk ook altijd zo blijven :)

Ik kan me wel voorstellen dat je hem niet graag hebt. Er zijn ongetwijfeld een heleboel mensen die hem niet kunnen uitstaan. En als ik ‘m niet persoonlijk zou kennen, ik zou ook niet weten hoe ik er tegenover zou staan.

Maar ik beschouw Vitalski (ook al heb ik de laatste jaren weinig tot eigenlijk geen contact meer met hem) nog steeds als een vriend. Daarom ook dat ik die reclame maak op m’n blog. Ik gun hem alle succes die hij kan krijgen.

Dat hij enorm op zoek is naar bevestiging klopt wel. Hij is namelijk niet zo zelfzeker als hij zich vaak voordoet, en dat vind ik nu net sympathiek aan ‘m.

Hij heeft echter inderdaad een bepaald imago waardoor ik altijd weer even twijfel of ik reclame zou maken voor z’n toestanden. Maar dan doe ik het toch maar, for old times sake, omdat het m’n oude vriend Vital is.

Tja, als je 'm nu niet moet, dan zal dat waarschijnlijk ook altijd zo blijven :)

Ik kan me wel voorstellen dat je hem niet graag hebt. Er zijn ongetwijfeld een heleboel mensen die hem niet kunnen uitstaan. En als ik 'm niet persoonlijk zou kennen, ik zou ook niet weten hoe ik er tegenover zou staan.

Maar ik beschouw Vitalski (ook al heb ik de laatste jaren weinig tot eigenlijk geen contact meer met hem) nog steeds als een vriend. Daarom ook dat ik die reclame maak op m'n blog. Ik gun hem alle succes die hij kan krijgen.

Dat hij enorm op zoek is naar bevestiging klopt wel. Hij is namelijk niet zo zelfzeker als hij zich vaak voordoet, en dat vind ik nu net sympathiek aan 'm.

Hij heeft echter inderdaad een bepaald imago waardoor ik altijd weer even twijfel of ik reclame zou maken voor z'n toestanden. Maar dan doe ik het toch maar, for old times sake, omdat het m'n oude vriend Vital is.

Comments are closed.