Categories
Lifelog

Stilte

Yup, laatste uitstapje van dit jaar denk ik: Barcelona. We vertrekken morgen (zeer vroeg) en het zal hier vrij stil zijn tot woensdag/donderdag. Hopelijk krijgen jullie hier ook wat goed weer (en ik ginder) :)
Have fun!

8 replies on “Stilte”

Wel ik ben net terug van Barcelona en was er great! Eerste dagen wel beetje somber weer, maar daarna schitterend. Zeker Marescada gaan eten in het restaurant aan de Haven = klasse! Bezoekje aan Parc Guell en Nou camp zijn natuurlijk ook indispensable. Have fun.

Wel ik ben net terug van Barcelona en was er great! Eerste dagen wel beetje somber weer, maar daarna schitterend. Zeker Marescada gaan eten in het restaurant aan de Haven = klasse! Bezoekje aan Parc Guell en Nou camp zijn natuurlijk ook indispensable. Have fun.

Comments are closed.