Categories
Lifelog

Error

Lap, lap, laptop heeft het begeven. Zo een System, register, whatever fout. En ik heb er nogal veel opstaan dat ik graag terugheb. Iets zegt me dan dat ik beter eerst zelf eens kijk thuis vooraleer ik naar onze support stap.
Kak, kan ik echt wel missen op dit moment, pff. En het is alsof ik het wist he, want gisterenavond ben ik begonnen met een heel deel over te zetten naar mijn machine thuis.

Grrr!

5 replies on “Error”

Booten met Knoppix of iets in die trend, en alles op CD/DVD branden, zou ik zeggen.
En dan binnendoen op het werk, tenminste als’t een laptop van ‘t werk is, anders zoudt ge nogal een figuur slaan.

Booten met Knoppix of iets in die trend, en alles op CD/DVD branden, zou ik zeggen.
En dan binnendoen op het werk, tenminste als't een laptop van 't werk is, anders zoudt ge nogal een figuur slaan.

Lastig!

Maar zo’n restore van ne hive heb ik al eens gedaan en dat is toen gelukt. Dan is je laatste install misschien niet helemaal in orde, maar meestal kan je dan wel terug je pc aan de praat krijgen en dan ook aan al je files geraken.
Alleen hopen dat je schijf ni om zeep is, dan blijf je zulke grapjes krijgen…
(Jaja, allemaal gezien als jobstudent support op unief :) )

Lastig!

Maar zo'n restore van ne hive heb ik al eens gedaan en dat is toen gelukt. Dan is je laatste install misschien niet helemaal in orde, maar meestal kan je dan wel terug je pc aan de praat krijgen en dan ook aan al je files geraken.
Alleen hopen dat je schijf ni om zeep is, dan blijf je zulke grapjes krijgen…
(Jaja, allemaal gezien als jobstudent support op unief :) )

Comments are closed.