Categories
Lifelog

Thuis

En we zitten thuis. Ja. Op dit moment lijkt het of ik op een spoor naar een naderende trein aan het luisteren ben, maar dan op mijn sofa. “Dat uw nekspier vanzelf beweegt, dat zal een tekort aan magnesium zijn.”, zei hij. En rusten, dat moest ik ook deze week.
Hij was verder ook benieuwd naar wat werk ik doe, die dokter.
“Ah, computers. Laptop?”
Ik knikte.
“Zonder een stand.”
Ik moest dat toegeven.
“Tijd voor een staander en een USB-keyboardje ook dan.”
Straks eens naar het werk bellen zie, ik weet dat er daar zo staan.

9 replies on “Thuis”

Ik raad u echt wel een apart toetsenbord en een laptop staander aan! Ik heb dat hier ook op het werk en dat is wel nodig.
Anders last van de nek, de rug, de onderarmen, de pols, de schouderspieren en dergelijke (heb mee aan een thesis gewerkt van een kine student over dat onderwerp)
Het enige andere wat je kan doen is echt wel genoeg bewegen… Loop geregeld naar de printer. Ga koffie halen voor je collega’s. Sta gewoon even op, doe een toertje terwijl je nadenkt over een probleem. (OK, dat laatste kan irritant zijn voor collega’s die ofwel heel intolerant zijn of die snel afgeleid zijn).

Verzorg je maar! Veel beterschap!

Een trein op uw sofa, ‘t is zoeens iets anders dan een poes. :)

Misschien moet ik toch ook maar eens zo’n laptopstand aanschaffen. Niet dat ik al last heb van een nek die een eigen leven leidt, maar voorkomen = beter dan genezen?

Ik raad u echt wel een apart toetsenbord en een laptop staander aan! Ik heb dat hier ook op het werk en dat is wel nodig.
Anders last van de nek, de rug, de onderarmen, de pols, de schouderspieren en dergelijke (heb mee aan een thesis gewerkt van een kine student over dat onderwerp)
Het enige andere wat je kan doen is echt wel genoeg bewegen… Loop geregeld naar de printer. Ga koffie halen voor je collega's. Sta gewoon even op, doe een toertje terwijl je nadenkt over een probleem. (OK, dat laatste kan irritant zijn voor collega's die ofwel heel intolerant zijn of die snel afgeleid zijn).

Verzorg je maar! Veel beterschap!

Een trein op uw sofa, 't is zoeens iets anders dan een poes. :)

Misschien moet ik toch ook maar eens zo'n laptopstand aanschaffen. Niet dat ik al last heb van een nek die een eigen leven leidt, maar voorkomen = beter dan genezen?

Tja, je kan ook een desktop vragen bij de klant natuurlijk…
En er zijn genoeg staanders beschikbaar op kantoor. Echter zijn bij de meeste de voedingen vrdwenen :-(

Veel beterschap en denk eraan: rust XBox360…

Tja, je kan ook een desktop vragen bij de klant natuurlijk…
En er zijn genoeg staanders beschikbaar op kantoor. Echter zijn bij de meeste de voedingen vrdwenen :-(

Veel beterschap en denk eraan: rust XBox360…

Comments are closed.