Categories
Actueel

Exit Vercauteren

Die match van gisteren heeft blijkbaar wat impact gehad. Exit Vercauteren.

8 replies on “Exit Vercauteren”

Ligt het echt aan Vercauteren? Wie heeft die Pollak bijvoorbeeld naar Brussel gesleurd? Moet je het niet iets hoger zoeken? Nu ja, ik ben geen Anderlecht expert maar zo voel ik het blijkbaar aan, maar ik kan de nodige info missen ;)

Ligt het echt aan Vercauteren? Wie heeft die Pollak bijvoorbeeld naar Brussel gesleurd? Moet je het niet iets hoger zoeken? Nu ja, ik ben geen Anderlecht expert maar zo voel ik het blijkbaar aan, maar ik kan de nodige info missen ;)

Ik zeg uiteraard niet dat het enkel aan Vercauteren ligt. Wat betreft polak heb je groot gelijk.
Maar het ligt wel aan vercauteren dat hij Polak laat spelen en andere spelers naar de kant haalt bij een wissel.

Ik zeg uiteraard niet dat het enkel aan Vercauteren ligt. Wat betreft polak heb je groot gelijk.
Maar het ligt wel aan vercauteren dat hij Polak laat spelen en andere spelers naar de kant haalt bij een wissel.

Comments are closed.