Categories
Games

I love Xbox

Echt, ondertussen al ferm fan van Xbox. En het effect dat een spel kan hebben op de verkoop van de console is enorm. We hebben het al kunnen merken bij Halo 3 en nu zorgt Ace Combat 6 hetzelfde in Japan blijkbaar. Het lijkt er echter op dat in Belgiƫ de PS3 populairder blijft.
Positief nieuws, of potentieel positief nieuws, is dat de Xbox misschien toch Divx zal kunnen afspelen! Ok, ik gebruik Transcode360 en het werkt wel, maar native op Xbox zou een enorm pluspunt zijn voor de console vind ik.
Halo 3 mag voor mijn part “spel van het jaar” genoemd worden. Ik weet dat ik eerder Bioshock die titel gaf, in een nipte strijd met Halo 3, maar als ik zie wat voor werk Bungie in het spel BLIJFT steken, verdienen ze toch het voordeel in die twijfel. I mean, heatmaps van de kills? Dang…
Ondertussen blijft het wachten op de “Fall Update” voor Xbox die blijkbaar pas in December zal plaatsvinden. Daarin zal ook de door jongeren gevreesde en door ouders geliefde “Xbox 360 Family Timer” zitten. U kan al raden wat dat doet, nietwaar?