Categories
Actueel

Koppijn

Het was laat gisteren. Waar halen ze het om een match als Germinal Beerschot – Anderlecht op een zondagavond om 20u30 te zetten? Maar het zal ons na 90 minuten worst wezen met zo een uitslag. Buiten de koppijn deze morgen dan.
Kort en bondig: Anderlecht zit met een serieus probleem. Niemand, echt niemand van de elf die daar op het veld stonden konden mij behagen. Neem nu Pollak. Wat heeft die gekost? 4 miljoen? Jongens toch…
Anderlecht geraakt steeds dieper in een dal en wij worden met de match beter, dus het was een goed moment om nu tegen Anderlecht te komen.
Nog een klein puntje: enorm veel respect voor het groepje Anderlecht supporters die zijn blijven staan toen de rest van hun vak al weg was om onze spelers een applaus te gunnen. Groots.

12 replies on “Koppijn”

Bedankt. Er moet inderdaad wel iets gebeuren want in deze ploeg zat geen ziel. Op de bus naar huis nog met een Anderlecht-supporter liggen praten die zei dit in de 30 jaar dat hij supporter is nog nooit gezien heeft. Misschien iets te harde woorden, maar dat er een probleem is mag duidelijk zijn.

Bedankt. Er moet inderdaad wel iets gebeuren want in deze ploeg zat geen ziel. Op de bus naar huis nog met een Anderlecht-supporter liggen praten die zei dit in de 30 jaar dat hij supporter is nog nooit gezien heeft. Misschien iets te harde woorden, maar dat er een probleem is mag duidelijk zijn.

Olé olé olé olé olé olé olaaa, olé olé olé olé olaaaa, oooooooh Gutavo Colman, Gustavo Cooolman olé olaaaaaah! Wat een reeks zijn we weer aan het neerzetten. Sfeer was ook terug top gisteren.

Olé olé olé olé olé olé olaaa, olé olé olé olé olaaaa, oooooooh Gutavo Colman, Gustavo Cooolman olé olaaaaaah! Wat een reeks zijn we weer aan het neerzetten. Sfeer was ook terug top gisteren.

Comments are closed.