Categories
Actueel online

Site Van Het Jaar: kleine oproep

Site Van Het Jaar 2007Het is weer zover! Clickx doet weer van Site Van Het Jaar en … ik ben genomineerd! U kan begrijpen dat mijn dag al niet meer stuk kan. In het lijstje voorkomen van de 10 genomineerden voor Persoonlijke Blog is een enorme eer op zich. Als je even naar de andere genomineerden kijkt, weet u net zoals ik dat de kans dat ik deze trofee ooit in mijn handen krijg niet echt aan de hoge kant is. Daarom heb ik dus alle stemmen nodig die ik kan krijgen en zou ik u, beste lezer, dus enorm vriendelijk willen vragen op mij te stemmen. Pretty please? :)
Maar laten we niet vergeten dat er nog veel enorm interessante blogs in de verschillende lijstjes staan! Eerst en vooral zijn zowat alle vermelde blogs zeker de moeite, maar een paar zou ik vanuit persoonlijke redenen toch zeker even in de schijnwerper willen stellen. Als je zo ongelooflijk tof bent om de tijd te nemen om een stem voor mij uit te brengen, bekijk dan ook even of je niet Dikkie je stem wil gunnen in de categorie “Beste Nieuwkomer” en WijfZonderLijf in “Community”. Beide sites zitten net als ik in een categorie bomvol enorm sterke blogs en zijn in mijn opinie uw stem zeker waard. En ja, ik steek het niet onder stoelen of banken dat de mensen achter deze blogs ook enorm goeie vrienden van mij zijn. Nah ;) Maar eerlijk is eerlijk, bekijk de lijst goed want er zitten echt veel pareltjes tussen.
Een ander punt is dat ik er toch een paar mis. Waar is Pietel? Heeft Autofiel zich vergeten aan te melden voor een nominatie? Jammer :(
Oh, enneuh… als u stemt wint u misschien een van de leuke prijzen! Wie niet waagt… eh? ;)

UPDATE: Dikkie heeft de volledige lijst met genomineerden even overgenomen! Check it out!

32 replies on “Site Van Het Jaar: kleine oproep”

Eigenlijk vraag ik me toch af waarom “Pietel” er nu per se zou moeten bij staan, zeker geen slechte blog, maar de beste? Nu ja, dat vind ik ook van veel andere blogs uit deze top tien, maar soit, de gustibus et cetera…

Ontdek de pareltjes eens die ik bezoek. Maar ik ben dan misschien ook geen ├ęchte…

Eigenlijk vraag ik me toch af waarom “Pietel” er nu per se zou moeten bij staan, zeker geen slechte blog, maar de beste? Nu ja, dat vind ik ook van veel andere blogs uit deze top tien, maar soit, de gustibus et cetera…

Ontdek de pareltjes eens die ik bezoek. Maar ik ben dan misschien ook geen ├ęchte…

Comments are closed.