Categories
Actueel online

Tussentijds

Ah, kijk eens aan: tussentijdse resultaten. Dat is iets nieuws! Maar wel leuk. En weet je wat, ik ben er eigenlijk blij mee. Nee, serieus, ik begrijp dat dat vrij raar overkomt, aangezien ik niet vernoemd word, maar eigenlijk ben ik best blij met die resultaten. Het geeft zo eens een ander beeld aan diegene die denken dat het allemaan om een in-crowd draait. En nee, ik ben niet teleurgesteld. Kijk wie er in mijn categorie aan kop staat! Kruimels, Onnozelheid Mag!, Yet Another Blog? Dat is voor mijn part verdiend en daar ben ik echt, oprecht gelukkig mee. En ik ben uiteraard enorm gelukkig met het feit dat Dikkie in zijn categorie bij de top zit.

Nee echt, u zal mij met zo’n uitslag in een opperbeste stemming aantreffen in Gent.

One reply on “Tussentijds”

Comments are closed.