Categories
Actueel online

Zelfstandig

Even voor de mensen die mij er onlangs over hebben aangesproken: kalm blijven ;)
Het gaat hier om “de zaak Lowagie“, die van de RSVZ een brief had gekregen waarin stond dat hij nu als zelfstandige wordt aanzien.
Alle bloggers zelfstandig! Zware kosten! En ah ja, ook voordelen, zoals afschrijfbaar materiaal! Begin maar al een boekhouder te zoeken! Polen inhuren om die bloghut in het zuiden van Frankrijk te bouwen!
Wel ja, als je zoveel aan advertenties verdient als Lowagie dan kan je daar inderdaad maar beter rekening mee houden. Maar dat wil dus ook zeggen dat ik mij geen zorgen moet maken, integendeel ;)
Als je toch denkt dat je genoeg verdient om je zorgen te maken: check dan even deze posts en uiteraard alles bij Lowagie. Of beter, ga langs bij een boekhouder, zoals Ine deed.

Ik zou zeggen: ga ervoor Bruno ;)

PS: Nu ik alles zowat nog eens herlezen heb… Ik ga eens een afspraak met een boekhouder maken denk ik… Gewoon eens even zien hoeveel me dat kost, en hoeveel voordeel ik er uit haal.

12 replies on “Zelfstandig”

Hm, ik ben al zelfstandige, dus ik zou dat nog redelijk eenvoudig kunnen inbrengen, die Adsense. Al gaat het bij mij niet over Lowagie-style bedragen. Ook eens bekijken met een boekhouder inderdaad ..

Hm, ik ben al zelfstandige, dus ik zou dat nog redelijk eenvoudig kunnen inbrengen, die Adsense. Al gaat het bij mij niet over Lowagie-style bedragen. Ook eens bekijken met een boekhouder inderdaad ..

Comments are closed.