Categories
Lifelog

End of the year

Beste vrienden,

Het gaat hier voor de rest van het jaar vrij stil zijn. De feestdagen komen nu wel heel snel dichterbij en dat wil dus zeggen dat zowel jullie als ik veel om handen gaan hebben.
Geniet er ten volle van. Ik weet het, het is een cliché, maar deze tijden zijn voor mij altijd magisch geweest. Kerstmis betekent heel veel voor me en ik hoop voor jullie ook. Geniet van je familie, gezin, vrienden en de andere mensen die belangrijk voor je zijn. Met volle teugen.

Ik wil bij deze ook iedereen bedanken voor een fantastisch jaar. Ik heb via deze blog heel veel leuke mensen leren kennen en het zijn er te veel om allemaal mijn warme groeten aan over te brengen. Ik hoop dat jullie weten wie je bent, het feit dat je dit leest wil al zeggen dat je er zowiezo mee te maken hebt. Feest goed, wees toch voorzichtig genoeg en ik zie jullie op de andere kalender hopelijk allemaal terug. Tenzij ik jullie met Nieuwjaarsavond zelf nog in Antwerpen tegenkom, dan trakteer ik. Op u.

Een enorm vrolijk Kerstmis en een fantastisch leuk Nieuwjaar.

Enjoy,
Kevin

10 replies on “End of the year”

Reactie op: “Tenzij ik jullie met Nieuwjaarsavond zelf nog in Antwerpen tegenkom, dan trakteer ik”

Ben ik blij dat ik één van de gelukkigen ben om oudjaar met u te vieren. Voor mij alvast een glas champagne a.u.b.! :-D

Reactie op: “Tenzij ik jullie met Nieuwjaarsavond zelf nog in Antwerpen tegenkom, dan trakteer ik”

Ben ik blij dat ik één van de gelukkigen ben om oudjaar met u te vieren. Voor mij alvast een glas champagne a.u.b.! :-D

Comments are closed.