Categories
online

Alianzo

Google je jezelf ook van tijd tot tijd? Natuurlijk doe je dat, iedereen doet het. Ik ook. Laten we het een kleine check-up noemen. Eens kijken. Dit blog (oef) bovenaan, twitter (begrijpelijk), linkedin (goed), jaiku (ah kijk eens aan :)), naymz (och ja, dat), Alianzo… Alianzo?

Alianzo

Goh weet je, ik heb op zoveel dingen een account, maar deze klonk toch niet echt heel erg bekend in de oren. En ik heb even een search gedaan tussen mijn mails en nergens iets hierover teruggevonden. En toch sta ik daar. Met dit blog aan mij gelinkt. Even verder neuzen wie er nog zoal in staat. Hola, een hele Belgische lijst zelfs. Maar iets dieper gaat het wel de mist in heb ik de indruk. Gentblogt staat er als Antwerpse Blog? Maar waar halen ze dit alles? Even in de help duiken. Aha:

This top is made automatically and is based on a secret combination of different factors: Bloglines RSS subscriptions, Technorati’s incoming links, Google BlogSearch’s incoming links, Alexa’s position, Yahoo’s incoming links, Google’s incoming links and the number of mentions in several Digg’s clones during the last month. The algorithm we use is not static and we are continually working to improve it in order to provide the best results. Particular situations, as the fact that the blog’s domain name is used for other things and the updating degree, are also taken into account..

Lijstjestijd, niet waar? ;)

2 replies on “Alianzo”

google.com geeft toch hele andere resultaten voor uw naam hoor, tanguy veys zit daar nog tussen, en een of andere nederlander :)

Comments are closed.