Categories
Actueel online

deredactie.be

Ik dacht echt dat dit een grapje was, maar blijkbaar is dat niet zo. De nieuwe (huiver) versie van vrtnieuws.net is hier te bekijken (met dank aan aaiboek voor de link via twitter).

18 replies on “deredactie.be”

Verfijning = nihil. Ruwe, compleet los zwevende blokken, een beetje spelen met ‘outer glows’ en ‘drop shadows’, volledig misplaatst allemaal. Om nog te zwijgen over de belachelijke uitlijning en overtollige witruimte als je de site bv. op 1280 * 1024 bekijkt ..

De doorsnee website van de lokale vrije radio doet minder pijn aan de ogen naar mijn mening. Ze hebben nog vier dagen voor het hele ding officieel gelaunched wordt, ik hoop dat ze die vier dagen nog goed gebruiken.
Die hoofden ook, ronduit belachelijk om te beginnen. En was het dan zo moeilijk om die mensen vijf seconden voor een blue screen te zetten en dan uit te snijden =/

Nog 4 dagen? Dan hoop ik echt dat dit een versie van 6 maand geleden is. Anders zou ik graag weten hoeveel daarvoor betaald is.

Verfijning = nihil. Ruwe, compleet los zwevende blokken, een beetje spelen met 'outer glows' en 'drop shadows', volledig misplaatst allemaal. Om nog te zwijgen over de belachelijke uitlijning en overtollige witruimte als je de site bv. op 1280 * 1024 bekijkt ..

De doorsnee website van de lokale vrije radio doet minder pijn aan de ogen naar mijn mening. Ze hebben nog vier dagen voor het hele ding officieel gelaunched wordt, ik hoop dat ze die vier dagen nog goed gebruiken.
Die hoofden ook, ronduit belachelijk om te beginnen. En was het dan zo moeilijk om die mensen vijf seconden voor een blue screen te zetten en dan uit te snijden =/

Comments are closed.