Categories
online Tech/Science

Feed Reader

We zaten bij Bloglines, gingen toen naar Google Reader. Toch bleef ik verlangen naar Bloglines. Google Reader deed het hem niet voor mij. Echt niet. Ik wou dat ik het kon uitleggen, maar het werken ermee lag me totaal niet. Misschien omdat ik op het werk op een te klein scherm moet werken, ik weet het niet. Maar toen kwam dit nieuws. Ik had een hele tijd geleden ook al wel even met Newsgator gespeeld, maar ook daar lag de webversie me niet zoals Bloglines dat wel deed. De kracht van deze speler lag hem echter in de desktop clients (die in sync staan met de webversie). Betalen voor de client zag ik echter niet zitten.

Dat is dan nu van de baan! Zowel de windows client, FeedDemon, als de (nog meer befaamde) Mac client NetNewsWire, zijn nu gratis. Een testrit van de windows client kon dus niet uitblijven. En ja, de eerste indrukken zijn goed! Ik heb wel een kleine ergernis, en misschien zijn er wel lezers die dit kunnen oplossen:
Het openen van een link in de browser doet wel telkens de browser (ff) naar de voorgrond springen. Kan dit verholpen worden? Ik weet dat bv tweetr dit niet doet als ik daar een link in aanklik.
Just a thought…

6 replies on “Feed Reader”

Je hebt Google niet lang genoeg geprobeerd, denk ik. Als ik nu nog eens terugkeer naar Bloglines zijn er toch een paar dingen waar ik mij aan erger, zoals de hele folder die als gelezen wordt gemarkeerd, wanneer je hem aanklikt. En ik heb ineens een hoop feedreaders bij sinds vandaag. Allemaal van Newsgator.

Sinds gisteren overgestapt van feedreader naar feeddeamon. Feeddeamon gebruikt stukje minder geheugen én kan synchroniseren met mijn feeddeamon op het werk. Bespaart een hoop klikwerk :)

Je hebt Google niet lang genoeg geprobeerd, denk ik. Als ik nu nog eens terugkeer naar Bloglines zijn er toch een paar dingen waar ik mij aan erger, zoals de hele folder die als gelezen wordt gemarkeerd, wanneer je hem aanklikt. En ik heb ineens een hoop feedreaders bij sinds vandaag. Allemaal van Newsgator.

Sinds gisteren overgestapt van feedreader naar feeddeamon. Feeddeamon gebruikt stukje minder geheugen én kan synchroniseren met mijn feeddeamon op het werk. Bespaart een hoop klikwerk :)

Comments are closed.