Categories
online

Hoeveel is te veel

Een nieuwe site van de druglijn wil je helpen doen inzien dat je misschien wel een verslaving hebt. Er zijn tests voor alcohol, cocaïne, cannabis, gokken, speed, xtc, slaap- en kalmeringsmiddelen en … internet! Ik kan u zeggen dat ik de test heb gedaan en dat er nog geen reden tot paniek is, althans volgens de test.
Wat ik wel raar vind, is dat “roken” niet op het lijstje voorkomt.

2 replies on “Hoeveel is te veel”

Het is een begin, deze site, maar vind het toch oppervlakkig…
Het is wel een goed initiatief, dat opgevolgd moet worden. Het grote probleem is enkel dat je niet kan meten of de site effectief is denk ik.

Het is een begin, deze site, maar vind het toch oppervlakkig…
Het is wel een goed initiatief, dat opgevolgd moet worden. Het grote probleem is enkel dat je niet kan meten of de site effectief is denk ik.

Comments are closed.