Categories
Blurs

Bewerk eens een foto (BEEF)

Dit heeft me tot denken gezet. Het is inderdaad tegenwoordig ongelooflijk eenvoudig om je eigen stempel te drukken op een foto, zelfs al is het origineel niet goed. En dus gaan we dat experimentje eens hier proberen.

De opdracht is simpel: bewerk onderstaande foto (klik op de foto om een groter formaat te bekomen op de Flickr pagina) en laat je lightroom/photoshop/whatever kunsten er eens op los. Mail me daarna jou versie en dan zetten we ze eens op een rijtje.
Ik weet dat er genoeg mensen met de nodige skillz deze blog lezen, dus laat aub jou interpretatie zien! Let wel: dit is geen worth1000-achtige opdracht, ik vraag je enkel ze naar jou smaak te bewerken tot een mooie foto, niet om er iets extreem grappigs van te maken (hoewel ik je niet zal tegenhouden ;)).

BEEF

Ik ben benieuwd…
Mocht je een versie mailen, zet er dan even bij welke vermelding en eventuele link je er graag bij zou hebben.

(yes I know, ik zou eigenlijk een RAW versie moeten geven, maar dat heb ik jammer genoeg niet van deze foto. Mocht ik het nog eens doen in de toekomst, dan zorg ik er zeker voor dat ik ook een RAW ter beschikking kan stellen)

UPDATE: zie vooral in de comments voor inzendingen, anderen zal ik hieronder toevoegen

BEEF - crowolf

Inzending van crowolf

22 replies on “Bewerk eens een foto (BEEF)”

Sorry, ik kon het niet laten om er toch iets “grappigs” mee te doen.
Was niet de bedoeling, dat weet ik, maar die knappe resultaten die de anderen al hadden doorgestuurd kon ik toch niet evenaren…

Sorry, ik kon het niet laten om er toch iets “grappigs” mee te doen.
Was niet de bedoeling, dat weet ik, maar die knappe resultaten die de anderen al hadden doorgestuurd kon ik toch niet evenaren…

Comments are closed.