Categories
online

Samen met je liefste op de foto

Volgend mailtje stak gisterenavond in mijn inbox:

hej ik heb op een kaartje van hou van A , gezien dat je met valentijn foto’s in de stad kan laten nemen. ik ben het kaartje kwijt en zou graag weten waar en om hoelaat dit door gaat.

groetjes Peter

Geen idee waarom hij bij mij uitkwam, maar zijn timing was bizar. Ik ben namelijk gisterenavond met Evelyne naar het dichtstbijzijnde stadskantoor getrokken om onze Bewonersvignetten te gaan halen (laat, I know, maar het is slechts sinds kort echt nodig voor ons). En op dat stadskantoor zag ik zo’n kaartjes liggen waar Peter naar vraagt.

Alle info kan je hier vinden, maar kort samengevat kan je dus met Valentijn een foto laten nemen van jezelf en je allerliefste, en dit met achtergronden als het Centraal Station en de Stadsfeestzaal.

Maar die slideshow op die valentijn-site van antwerpen.be… dat lijkt verdacht veel op… Oh, kijk! Je kan ook je eigen valentijn foto’s op antwerpen.be gooien via… Flickr! Met zelfs een handleiding!

Kleine bedenking: Wel jammer dat ze de mensen van tweeduizend hier niet bij betrokken hebben. Mensen van het Stad, look around. Er zijn leuke initiatieven waar je mee kan samenwerken!

Nog een kleine bedenking: Of zou “Peter” eigenlijk iemand van het stad zijn en ik dus met mijn twee voeten in een buzz-poging getrapt zijn. Want tegenwoordig… ;)

UPDATE: Oh wacht, ik kan verkeerd zijn. Op Tweeduizend weten ze er blijkbaar wel van.

4 replies on “Samen met je liefste op de foto”

De Stad heeft kent tweeduizend.be weldegelijk en er is af en toe ook al wel eens samenwerking (zo wisten wij idd over de Valentijnsactie en werd ons gevraagd om hierrond idd ook iets op tweeduizend.be te posten, wat we gedaan hebben). Van een aantal tweeduizend-fotografen was trouwens ook al werk te zien in de(n) nieuwjaars-Antwerpenaar. Een samenwerking die heel los is, maar waar ongetwijfeld af en toe nog leuke dingen uit zullen ontstaan en die de Stad ondertussen de kans geeft om met fotografie en het www wat nader kennis te maken…

De Stad heeft kent tweeduizend.be weldegelijk en er is af en toe ook al wel eens samenwerking (zo wisten wij idd over de Valentijnsactie en werd ons gevraagd om hierrond idd ook iets op tweeduizend.be te posten, wat we gedaan hebben). Van een aantal tweeduizend-fotografen was trouwens ook al werk te zien in de(n) nieuwjaars-Antwerpenaar. Een samenwerking die heel los is, maar waar ongetwijfeld af en toe nog leuke dingen uit zullen ontstaan en die de Stad ondertussen de kans geeft om met fotografie en het www wat nader kennis te maken…

Comments are closed.