Categories
Lifelog

Had ik al gezegd dat…

 • ik Charlo heel dankbaar ben voor een invite van Aviary?
 • mijn gedachten veel bij de grootvader van Evelyne zijn?
 • ik vollen bak aan het studeren ben voor een MCTS?
 • ik vandaag met Dikkie wat ben gaan foto’s shooten in Doel?
 • ik wegens omstandigheden niet op de Bwards zal geraken (sorry, Tantieris)?
 • ik veel research heb liggen doen inzake podcasts en dat ik eindelijk een beetje een goede setup heb gevonden?
 • ik best wel moe ben?
 • ik eigenlijk nog een soort van open haard zou moeten ophangen?
 • ik dinsdag een medisch onderzoek op het werk heb?
 • ik vrijdag wegens omstandigheden ook een (naar verluid) zeer leuke BlogDrink in Leuven heb moeten missen?
 • De pol terug volop aan het mobloggen is op zijn moblog?

Waarschijnlijk niet. Het was dan ook vrij druk.

Ik kruip in mijn zetel en kom er vanavond niet meer uit peins ik. Ja, met studiemateriaal …

8 replies on “Had ik al gezegd dat…”

OOoohh, spijtig. (Aan de andere kant ben ik een beetje opgelucht want ik beloofde wel een roze sjaal, hee. En aangezien belofte schuld maakt, moest ik die eigenlijk ‘af’ hebben tegen dan… en dat lukt echt niet.) Dus hopelijk kan ik hem voor jou voor een andere gelegenheid eens maken? Of misschien mag je die van Skolgen wel hebben? Hij krijgt er een nieuwe … hij bestelt ze bij een andere blogster. Die maakt er langere ;-)

OOoohh, spijtig. (Aan de andere kant ben ik een beetje opgelucht want ik beloofde wel een roze sjaal, hee. En aangezien belofte schuld maakt, moest ik die eigenlijk 'af' hebben tegen dan… en dat lukt echt niet.) Dus hopelijk kan ik hem voor jou voor een andere gelegenheid eens maken? Of misschien mag je die van Skolgen wel hebben? Hij krijgt er een nieuwe … hij bestelt ze bij een andere blogster. Die maakt er langere ;-)

Comments are closed.