Categories
Lifelog

Geluk komt nooit alleen

Waarom zou het voor geluk niet tellen? Na een iets donkere periode lijkt het tij te keren rondom mij. Mijn prestatie is klein bier als je het naast hetgeen zet wat mij zus heeft bereikt. Zij is nu ook officieel klaar om les te geven aan jullie kinderen. Straffer zelfs, tot het einde van dit schooljaar doet ze dat zelfs al ergens!

Om het plaatje compleet te maken (en nu gaan er veel goeie vrienden van hun stoel vallen) is ze sinds dinsdag ook nog eens officieel verloofd. Ja dat leest u goed! Mijn “klein” zusje is verloofd. Je kan niet snappen hoe fier ik ben op haar.
En ja, ik ben zeer blij met mijn toekomstig schoonbroer.
En ja, ik kan volgend jaar niet naar Werchter door het trouwfeest.
En nee, dat vind ik helemaal niet erg.

En goeie vriendin Inge heeft promotie gedaan enzo… er zijn genoeg redenen om mij goed te voelen denk ik dan :D

2 replies on “Geluk komt nooit alleen”

Comments are closed.