Categories
online

Flickr Stats

Een tijdje geleden heb ik eindelijk die Flickr Stats eens aangezet. Jazeker, Flickr heeft zijn eigen stats, en als Pro gebruiker kan je die aanzetten. Inderdaad, het is inbegrepen, maar je moet ze wel zelf activeren.

stats

Geeft je een leuke overview van aantal views, comments en favorites, most-viewed lijstjes en referrers alsook een breakdown van je eigen foto’s volgens eigenschappen (tagged, in sets,…). Niet al te uitgebreid maar toch leuk genoeg om af en toe bij te houden. En ja, meedoen aan groepen zoals de Song Chart Meme en 365 Days geven je natuurlijk wel wat meer views. Zo ontdek ik trouwens ook de magische wereld van de Flickr Community eindelijk eens!

flickr_graph

Ik wil trouwens Inferis en Onnozelaar ook nog eens bedanken voor de steun in het 365 project!

4 replies on “Flickr Stats”

Comments are closed.