Categories
online Tech/Science

Twitter de reacties op je blog naar je GSM

Ik hou van Twitter. En vooral de verschillende manieren waarop je het kan (mis)bruiken.

Stel je voor dat je graag de reacties op je blog via SMS ontvangt. Twitter is hier uiteraard ideaal voor! Voor dit voorbeeld heb ik me gebaseerd op de Twitter Updater plugin van Victoria Chan en deze een beetje aangepast. Je kan de nieuwe plugin hier vinden, maar denk er aan dat deze zeer snel in elkaar gestoken is. Als ik wat tijd vind zal ik de plugin wel wat opruimen en het de naam waardig maken ;)

Eerst maakte ik een nieuwe Twitter account aan waar de reacties moesten verschijnen. Met mijn normale Twitter account “volgde” ik dan die nieuwe, en zorgde ervoor dat de “notifications” voor deze account aan stonden. Na mijn GSM nummer te hebben toegevoegd op mijn hoofdaccount, installeerde en activeerde ik de plugin op mijn blog, gaf de account gegevens van de nieuwe account in en… wachtte op wat reacties. Natuurlijk duurde dat te lang, dus maakte ik er zelf een en voila, SMS.

Ik laat het aan jullie verbeelding over om nog nuttige gebruiken voor Twitter te bedenken ;)

(Deze post verscheen eerst op Adromag)

16 replies on “Twitter de reacties op je blog naar je GSM”

Wel, die kwamen er inderdaad eerst mee door, maar nu komen enkel diegene die werkelijk door de spamfilter geraken op de gsm terecht.

Wel, die kwamen er inderdaad eerst mee door, maar nu komen enkel diegene die werkelijk door de spamfilter geraken op de gsm terecht.

één dezer dagen toch maar eens werk maken van een data abo voor mijn gsm. Mobiel internet krijgt steeds meer leuke/nuttige toepassingen en word ook met de dag verslavender

één dezer dagen toch maar eens werk maken van een data abo voor mijn gsm. Mobiel internet krijgt steeds meer leuke/nuttige toepassingen en word ook met de dag verslavender

Comments are closed.