Categories
online Tech/Science

CoComment is evil

CoComment is een dienst waarmee je op eender welke blog reacties op een post kan volgen. Er is zelfs  een leuke plugin die je het heel gemakkelijk maakt. Ik gebruik het en vind het meestal handig. Maar vandaag ondekte ik iets vies.

Ik kreeg een mail via Flickr over mijn Song Charts. Iemand wil een blog opstarten om ze te verzamelen en vroeg of de mijne gebruikt mochten worden op die blog. Ik wou antwoorden, en toen zag ik dit:

reply

Yup, de plugin zag dit als iets dat het kon volgen. Dus deed ik dat. En nu mag je eens drie keer raden…

cocomment

That’s right, all your FlickrMail are belong to us.

4 replies on “CoComment is evil”

Als je besluit dat FlickrMail formulier te volgen via CoComment, dan verschijnt dat in je lijst van “conversaties”. Dit wil dus zeggen dat elke mail die dan via Flickr wordt verstuurd, daar bij komt te staan. Die 590 zijn dus het aantal mails dat er al opgevangen zijn door CoComment en die je dan ook kan bekijken.

Als je besluit dat FlickrMail formulier te volgen via CoComment, dan verschijnt dat in je lijst van “conversaties”. Dit wil dus zeggen dat elke mail die dan via Flickr wordt verstuurd, daar bij komt te staan. Die 590 zijn dus het aantal mails dat er al opgevangen zijn door CoComment en die je dan ook kan bekijken.

Comments are closed.