Categories
Lifelog

Bezigheden

Het zijn leuke tijden. Eerst en vooral wil ik Robin Wauters (weer zo’n man met teveel URL’s) en de rest van het team feliciteren en bedanken voor een enorm leuke en interessante Plugg. Ik denk dat hier een ongelooflijke basis is gelegd voor een zeer belangrijk event en wil er ook bij zeggen dat het bijna niet beter kon imho. Jammer dat ik niet tot het einde ben kunnen blijven, maar ik werd ook nog verwacht in de (trouwens zeer fijne) kelders van Cureghem voor de kick-off van mijn werkgever. Check de links van vandaag straks, de winnaars van de start-up rally zitten er tussen en zijn zeer intrigerend.

Vandaag is nog een zeer leuke dag en velen weten waarom. Maar er klopt iets niet en op het einde van de dag zal blijken of ik daar blij mee ben of niet. Ik ga er nog niet meer over zeggen, een goed verstaander etc, we zien wel ;) Maar ik wil alvast heel veel mensen, nu al, bedanken. Love you all :)

9 replies on “Bezigheden”

Comments are closed.