Categories
Literatuur online

We tell Stories

Een van de Eskimo’s leest blijkbaar iets dat ik ook al een tijdje aan het volgen ben: We Tell Stories. Ik wil er even over verder gaan want dit ding gaat verder dan je zou denken. En ja, het is right up my alley.

Het doel van Penguin Books met dit project is om 6 auteurs verhalen te laten vertellen door gebruik te maken van nieuwe mogelijkheden die we tegenwoordig hebben. Zo wordt het eerste verhaal volledig in Google Maps gebracht. Het valt dan ook niet te verwonderen dat de ARG groep Six To Start, die u misschien kent van Perplex City, mee achter deze productie zit.  De auteurs zijn ook niet eender wie, een naam als Nicci French hoeft geen introductie.

En uiteraard is er nog dat ietsje meer. Want er is een zevende verhaal. Een verhaal rond een meisje dat je misschien wel kent. Maar dat zal je moeten zoeken :)

2 replies on “We tell Stories”

Comments are closed.