Categories
Lifelog

Fiets

Ik zoek een fiets. Binnenkort zit ik terug voor een hele tijd op project in Antwerpen, en dan is het mijn bedoeling om met de fiets naar het werk te gaan. Helaas is mijn fiets zo een mountainbike ding en is het dus niet heel aangenaam om daarop met een rugzak vol materiaal te rijden. Het hangt zo enorm naar voren weet u wel?

Swa dacht aan de fietshaven, een geweldig project dat fietsen verhuurt aan studenten (voor een heel jaar aan €50), toeristen en bedrijven. Maar daar ontbreekt dus een belangrijke groep: de bewoners. Het had nochtans ideaal geweest om zo een fiets te huren die ik buiten kan laten staan (niet echt plaats om hem binnen te zetten). Dus moeten we verder zoeken, een tweedehands fietsje. Moet niet echt veel zaaks zijn, als het maar rijdt en een beetje aangenaam, zonder dat ik er al te veel geld aan moet geven. Zoiets zou ik kunnen vinden… bij de verkoop van de fietsen die niet opgehaald zijn bij de politie! Maar de politie van Antwerpen doet dit niet meer, dat wist De Blauwe Lijn mij te vertellen. Nee, ze sturen die fietsen nu naar de Kringloopwinkel.

Iets voor dit weekend!

4 replies on “Fiets”

Ik heb ooit een fiets gekocht, 2de hands, een oud ding… Maar had tegelijkertijd ook op eentje geboden op ebay. Bij gevolg heb ik nu 2 fietsen. Dat oud ding, als je wil, als je ‘m komt halen is hij voor u.

Ik heb ooit een fiets gekocht, 2de hands, een oud ding… Maar had tegelijkertijd ook op eentje geboden op ebay. Bij gevolg heb ik nu 2 fietsen. Dat oud ding, als je wil, als je 'm komt halen is hij voor u.

Comments are closed.