Categories
Lifelog

Weekend

Het was leuk, en zo hoort het. Evelyne is aan het joggen geslagen en daardoor begint het bij mij ook te kriebelen. Of dit nu een mannelijke oerdrang is om niet onder te doen, of gewoon een sportmicrobe, dat laat ik in het midden. Ik wil niemand iets wijsmaken, ziet u ;)

Zaterdag bracht een pandoering mee voor de ratten van ‘t Kiel. En weet je wat vervelend is? Je kan niemand iets kwalijk nemen. Nee, iedereen deed zijn ding vrij goed, het was eerder een zaak van “niet beter kunnen”. Een enorm zwaar seizoen zit in de benen en je mist een drietal zeer belangrijke figuren door schorsing of blessure. Ach, het is mooi geweest. Misschien kunnen we best op die beker focussen. Wie weet. Trouwens, een goeie vriend zij me ooit dat je nooit onverdiend kampioen wordt. Als dat waar is hoeft Standard niets meer te vrezen.

Nog iets leuks dit weekend was dat ik nog eens wat heb zitten coderen. Ja, dat was vrij lang geleden en echt coderen kunnen we hetgeen ik dit weekend heb gedaan nu ook niet echt noemen, maar het was leuk toch nog eens iets in die richting te doen. Smaakt zeker naar meer.

En dan waren er die televisiesterren. Ik weet nog, lang geleden, die Gouden Ogen en die Gouden Schoenen… Mensen dat waren gala’s! Die duurden uuuuuuuuuren, het was alsof er geen einde aan kwam. Althans, zo lijkt het in mijn herinnering. Tegenwoordig lijken die niet snel genoeg achter de rug te kunnen zijn om zo aan de after-party te kunnen beginnen. Was er vroeger niet een aparte categorie voor Presentator en Presentatrice? (Over die categorie gesproken: Beste Peter VDV, uwe smoel komt op dat moment in beeld als je genomineerd bent, dat zou u moeten weten. Gelieve toch enig blijk van sportiviteit te vertonen als blijkt dat u niet gewonnen hebt? )
Oh, en weet je waar ik helemaal niet in kan volgen? Dat het programma Sara en de actrice ervan die publieksprijzen in de wacht hebben kunnen slepen. Of het al dan niet verdiend is weet ik niet, ik had andere favorieten en ik volg Sara niet echt dus ik kan er niet over oordelen, maar ik vind het wel verdomd knap dat een programma van VTM door de één-kijker (want voor zover ik weet werd dit ding enkel op één getoond en wisten ze dus enkel daar dat er gestemd kon worden) de prijzen krijgt. Of is het misschien een beetje in scène gezet? Het aantal nominaties over het algemeen was 3/1 als we VRT met VTM afwegen, met hier en daar wat schnabbels voor VT4. Dan maar de publieksprijzen gewoon aan VTM geven? Maar het publiek heeft mogen stemmen, Kevin. Ja, zo zeggen ze. Ik heb nochtans geen deurwaarder of wat dan ook gezien. Soms zoek ik het graag eens wat verder, nah ;) Maar verder een knappe avond hoor. En zeer knappe beeldjes, moet gezegd.

UPDATE: I stand corrected, stemmen kon ook al op voorhand blijkbaar.

2 replies on “Weekend”

Ik volg Sara ook niet, maar heb onlangs van iemand die vrij veel van acteren kent, gehoord dat Veerle Baetens de rol van Sara fantastisch speelt. Dus misschien wel een verdiende prijs…

Ik volg Sara ook niet, maar heb onlangs van iemand die vrij veel van acteren kent, gehoord dat Veerle Baetens de rol van Sara fantastisch speelt. Dus misschien wel een verdiende prijs…

Comments are closed.