Categories
online

Aspie-Quiz

Bij Keith And The Girl, een zeer leuke podcast overigens (niet waar applefan?), hadden ze het al een tijd over wat wel de mode-ziekte van deze tijd blijkt: het Syndroom van Asperger. Keith besloot een test af te leggen die ik ook wou doen: de Aspie Quiz. Een kleine 150 vragen met voor mij dit als uitkomst:

score 

In grafiek-vorm:

graph

Met andere woorden, de kans is groot dat ik eigenlijk ADD/ADHD heb (die andere aandoening van deze tijd)! Misschien tijd om hierover eens wat meer te lezen.

Voor de rest alles in orde hoor…

6 replies on “Aspie-Quiz”

Ik was dus ook op zoek naar een antwoord op de vraag hoe je dus ADHD kan herkennen. Je zit dus in de gevaren zone begrijp ik uit de score card. Een typisch iets van ADHDers is dus Eerst doen dan Denken. Er zitten dus ook voordelen aan. Er word veel werk verzet. :) Succes met je blog!

Ik was dus ook op zoek naar een antwoord op de vraag hoe je dus ADHD kan herkennen. Je zit dus in de gevaren zone begrijp ik uit de score card. Een typisch iets van ADHDers is dus Eerst doen dan Denken. Er zitten dus ook voordelen aan. Er word veel werk verzet. :) Succes met je blog!

Hoi,
via jou heb ik ook eens die test gedaan! Ik heb een gelijkaardig profiel / tekening zo te zien, maar bij mij kwamen die diagnoses er niet op! Uw teknening is iets spitser maar laten we zeggen dat de uitsteeksels even ver zijn of verder en in zelfde richting. Wel zo neurotypische communicatie meer als normaal met zo scores enzo! Ik had voor aspie 75/200 en NT 157/200. Komt dat zowat overeen met jou? Ik was eigenlijk op zoek naar diagnose van ADHD-ADD!
Alvast bedankt voor de link!
mss tot antwoords!
grtzzz
Nathalie

Goh, ik zou de test nog eens moeten doen om me te herinneren waar die diagnoses stonden, maar volgens mij gewoon net onder die tekening.

Comments are closed.