Categories
Tech/Science

Tolerant

Ik aanzie mezelf als een tolerant iemand. Maar niet tegenover iedereen en alles. Een anti-virus programma, bijvoorbeeld, dat besluit om bij de laatste update mijn toegang tot het web te bevriezen (alle browsers en Outlook) kan op niet veel genade bij mij rekenen. Natuurlijk hebben ze een oplossing klaarliggen, want het probleem is gekend. Maar als de oplossing een un-install omvat (oh, en pas op, daar moet je zelfs nog een speciaal tooltje voor downloaden), dan ga ik niet verder dan net die stap. Ik vervang de andere stappen dan graag door het installatieproces van een concurrent.
We leven namelijk in een wereld waar de consument iets te veel kracht en keuze heeft om zo’n flaters (want dat is het in mijn ogen) te begaan. We zien elkaar weer als de concurrent een flater begaat!

4 replies on “Tolerant”

Comments are closed.