Categories
Lifelog

Weekend

Het is weer achter de rug. En dat is des te jammer want we, ik en Evelyne, staan allebei voor een niet zo leuke week. Ik heb eigenlijk niet te klagen als ik Evelyne’s week bekijk, maar de laatste week op een project is toch ook altijd wat doorbijten.

Vrijdag zijn we, net als vorige week, al zappend op zo is er maar één terecht gekomen en weeral is mijn keuze op een tweede plaats geland. Ik vond vorige week de versie van Sheryl Crow, I need you so door Kommil Foo (oorspronkelijk, uiteraard, door De Mens) echt enorm sterk en toen ik deze week zag dat Pieter Embrechts kwam, wou ik echt wel eens horen wat hij van Hé lekker beest had gemaakt. Ik weet niet wat het is met die man, maar zowat alles wat hij doet kan ik smaken. Moest je zijn cd Maanzin nog niet beluisterd hebben, geef het dan een kans.
Maar dus nu dat nummer van Isabelle A. En ja, hij deed het weer, ik heb het heel het weekend liggen fluiten. Bekijk dat filmpje,  maar u bent gewaarschuwd: het blijft dagen in je hoofd hangen.

Voor de rest kan ik u met enige trots melden dat ik mijn tweede week joggen ben ingegaan en dat het nog steeds enorm leuk is. Evelyne ligt er jammer genoeg even uit met een blessure, maar als ze terug in orde is zal het met de nieuwe schoenen des te beter gaan. Het weekend was verder enorm rustig, en dat ook omdat we een zachte aanloop naar deze week wilden nemen.

UPDATE: Tantieris heeft het blijkbaar ook op YouTube gevonden:

8 replies on “Weekend”

Mijn favoriet is ook Clara en Jos. Wat een prachtig nummer is dat.

Ik ben trouwens af en toe stiekem een beetje verliefd op Pieter Embrechts. :D

Mijn favoriet is ook Clara en Jos. Wat een prachtig nummer is dat.

Ik ben trouwens af en toe stiekem een beetje verliefd op Pieter Embrechts. :D

Comments are closed.