Categories
Lifelog

Verwarring

Deze morgen reed E., vriendin van C. achter mij op de E19. Ik weet dat ze zinds kort ook naar Brussel moet en vroeg me af wanneer ik ze eens ging tegenkomen. Een beetje raar eigenlijk, want ik dacht dat ze niet in het land was. En de auto waar ze mee reed leek ook niet diegene te zijn die ik had verwacht. Maar kom, ik ben bekend om mijn verstrooidheid dus schud ik dat van me af en reed heel de rit voor haar. Ik wuifde, zij wuifde vrolijk terug, zoals we ze kennen.

Toen we bij de ring rond Brussel kwamen reed ik die op en bleef zij op de oprit, richting Zaventem. Ze stak me voorbij en we wuifden weer vrolijk naar elkaar. Het is op dat moment, met mijn hand nog in de lucht, dat ik de sticker op de achterkant van haar wagen zag. Ik kende die sticker, want het was een sticker die ook op mijn wagen zit, namelijk die van mijn werkgever.

Ik moet zien uit te vissen wie dat was en E. verwittigen dat er een kloon rondloopt. Als ze terug is van het buitenland.

10 replies on “Verwarring”

Comments are closed.