Categories
Lifelog

Terugkomen

Terugkomen na een vakantie brengt veel met zich mee. Je moet bekomen van de terugreis, uitpakken, nieuws inhalen, mails lezen, foto’s bewerken, berg post verwerken, planten water geven, beseffen dat de feedreader te gevuld is om aan te beginnen en ook nog eens zien dat er eten in huis gehaald wordt. Ja, ik neem dus altijd een dagje extra voor die zaken.

Buiten die zaken hebben we uiteraard ook nog onze rust wat proberen terug te vinden. Mijn zusje en haar vriend waren zo vriendelijk ons uit te nodigen om daar te komen eten en hun PS2 eventjes uit te testen. Over de PS2 zal ik kort zijn: SingStar + Clouseau’s Daar Gaat Ze + Ik = leadsinger. Ik weet niet wat het wil zeggen, maar ik wou het u zeker niet onthouden.

Aan al diegene die mij gisterenavond na het verlies van Italië met SMSjes hebben bestookt: bedankt, en volgende boodschap: Kampioenen groeien :p (al bij al moet ik natuurlijk ook toegeven dat onze bovenburen wel verdiend gewonnen hebben).

Oh, en nu gaat den deze wél voor de iPhone. Ah ja.

4 replies on “Terugkomen”

Niet te vroeg een iPhone kopen!
Blijkbaar is versie 2 onderweg tegen fel gereduceerde prijs en met meer mogelijkheden…

Niet te vroeg een iPhone kopen!
Blijkbaar is versie 2 onderweg tegen fel gereduceerde prijs en met meer mogelijkheden…

Comments are closed.