Categories
Lifelog

Underwater

Wie wil er een wallpaper met het clopin.be “logo” in het vet? Juist, niemand :) Maar voor zij die misschien graag iets met water willen wil ik mijn nieuwe wallpaper wel even delen:

Underwater

We zaten in Cap d’Agde in zo’n boot waar je het leven onder water zou kunnen bekijken. Helaas was het water niet zo helder en hebben we er dus maar een leuke gewone boottrip van gemaakt. Met deze foto toch als aandenken. Voor zij die interesse mochten hebben (mijn vriendin en mijn mama misschien ;)), hieronder een paar resoluties van een bewerkte versie (+ de bewerkte versie in originele resolutie):

underwater_1024_768underwater_1280_1024 underwater_1600_1200 underwater_origineel

I know, het is niet die wow-wallpaper, maar het is iets dat ik zelf gemaakt heb en dat maakt het des te leuker ;)