Categories
Events muziek

CPeX

Ik was nog klein. Ergens tussen 0 en 14.
Mijn excuses dat ik niet verder in detail kan treden, maar om een of andere reden heeft mijn brein ooit besloten de database op te ruimen. Net zoals Outlook je soms komt vragen om je oude mails te archiveren, met dit verschil dat de timestamps achterwege zijn gelaten. Gebrek aan plaats waarschijnlijk.
Samen met mama, papa en zusje keken we geregeld naar “Tien om te Zien” op de toen nog enige commerciële zender. VTM was toen koning en de staatszender trok op niets, althans door de ogen van de kleine ik. En daar zag ik ze voor het eerst. Ze kwamen op het podium met jeansbroeken, t-shirtjes van de Gamma en klakken van den IKEA en ze zongen over een dikke man genaamd Lu.

The Clement Peerens Explosition (CPeX) stond vrij snel op Het Lijstje. Het Lijstje bevat de groepen die ik in mijn leven Live wil zien en is tot de dag van vandaag nog steeds niet neergeschreven, het leeft in mijn hoofd. Maar CPeX staat daar op, naast ronkende internationale namen, sommigen waarvan het zelfs niet meer mogelijk is om ze nog live te zien.

Na vanavond zal CPeX verdwijnen van dit lijstje.

12 replies on “CPeX”

Om er een paar van de (haast) onmogelijke op te noemen: Barry White, The Beatles, Bee Gees en Pink Floyd. Na Werchter zal ook Ben Folds van het lijstje verdwijnen. Verder nog recentere namen als Antony and the Johnsons, Robbie Williams (jawel) en Beirut, maar ook wat oudere als Bran Van 3000. En nog veel meer legendarische, te veel om op te noemen. Zou me er echt eens mee moeten bezig houden.

Den Barry is niet meer mogelijk, de beatles en Bee gees ook niet meer Maar de Robbie wil ik je wel eens trakteren als je wil als hij komt !

Om er een paar van de (haast) onmogelijke op te noemen: Barry White, The Beatles, Bee Gees en Pink Floyd. Na Werchter zal ook Ben Folds van het lijstje verdwijnen. Verder nog recentere namen als Antony and the Johnsons, Robbie Williams (jawel) en Beirut, maar ook wat oudere als Bran Van 3000. En nog veel meer legendarische, te veel om op te noemen. Zou me er echt eens mee moeten bezig houden.

Den Barry is niet meer mogelijk, de beatles en Bee gees ook niet meer Maar de Robbie wil ik je wel eens trakteren als je wil als hij komt !

Ik heb ze ooit eens bezig gezien toen ze net hip waren, op één of ander oud-op-nieuw feestje in de Harmonie aan’t Albertpark. Toen nog mét Vettige Swa. ;) Goed geamuseerd, toen.

Verdekke, ik word oud. :D

Ik heb ze ooit eens bezig gezien toen ze net hip waren, op één of ander oud-op-nieuw feestje in de Harmonie aan't Albertpark. Toen nog mét Vettige Swa. ;) Goed geamuseerd, toen.

Verdekke, ik word oud. :D

Comments are closed.