Categories
Lifelog

Mijn excuses aan mijn FaceBook vriendjes…

feesboek

… maar ik heb echt de tijd niet voor die dingen. En ik wil ze ook niet maken.

15 replies on “Mijn excuses aan mijn FaceBook vriendjes…”

Het bowlen is anders echt wel fun ;-)
Doet me eraan denken om dat dringend nog eens te gaan doen met de bende!

Aan al die spelletjes doe ik ook niet mee hoor… Het is al erg genoeg dat al die notifications in mijn mailbox terecht komen (en ik ben te lui om een voor een al die apps na te gaan om daar de notifications uit te schakelen :s)

Er is ergens een “ignore all notifications” knop, en zo om de maand ga ik daar weereens naar zoek en staat die teller weer op 0. Enkel spijtig dat ik de maand erna telkens weer moet zoeken…

Vroeger dacht ik FB meer als een relaxed LinkedIN te gebruiken. Ondertussen is LinkedIN meer relaxed en FB gewoon een zootje. Dan verdoe ik m’n tijd wel met meer plezier op Twitter danku. Daar kom je nog eens wat te weten.

Het bowlen is anders echt wel fun ;-)
Doet me eraan denken om dat dringend nog eens te gaan doen met de bende!

Aan al die spelletjes doe ik ook niet mee hoor… Het is al erg genoeg dat al die notifications in mijn mailbox terecht komen (en ik ben te lui om een voor een al die apps na te gaan om daar de notifications uit te schakelen :s)

als je bij die applications op ‘block application’ klikt, dan krijg je nooit meer uitnodigingen voor die dingen.
Dan moet je zelfs niet elke maand op ‘delete all’ klikken…

Er is ergens een “ignore all notifications” knop, en zo om de maand ga ik daar weereens naar zoek en staat die teller weer op 0. Enkel spijtig dat ik de maand erna telkens weer moet zoeken…

Vroeger dacht ik FB meer als een relaxed LinkedIN te gebruiken. Ondertussen is LinkedIN meer relaxed en FB gewoon een zootje. Dan verdoe ik m'n tijd wel met meer plezier op Twitter danku. Daar kom je nog eens wat te weten.

als je bij die applications op 'block application' klikt, dan krijg je nooit meer uitnodigingen voor die dingen.
Dan moet je zelfs niet elke maand op 'delete all' klikken…

hello DES AND SHARON HOW ARE YOU GOING IM FINE THANK YOU
GREETING S FROM AUNTIE MARGARETH

Comments are closed.