Categories
Blurs

Celebrity? Not at all.

Zei BVLG:


Dat moesten we dus ook eens doen:

Klein bier natuurlijk tov een Kevin Rose die een 5839 haalt. Maar check uzelf anders ook eens:

18 replies on “Celebrity? Not at all.”

Kijk niet naar waar je staat, kijk naar wat je kan bereiken!
(Waarschijnlijk een spreuk die ooit door een of andere verlichte geest is uitgesproken)

Ik heb een 3 gekregen. Ik hoop wel dat dit niet komt omdat ik twitter/myspace niet gebruik…
Social networking is not my thing. LinkedIn does just fine for my standards.

Kijk niet naar waar je staat, kijk naar wat je kan bereiken!
(Waarschijnlijk een spreuk die ooit door een of andere verlichte geest is uitgesproken)

Ik heb een 3 gekregen. Ik hoop wel dat dit niet komt omdat ik twitter/myspace niet gebruik…
Social networking is not my thing. LinkedIn does just fine for my standards.

Een dramatische 4. Waarschijnlijk omdat ik geen MySpace of Twitter gebruik, denk ik dan maar. Aan de andere kant: bij een hoge score moet je je misschien gaan afvragen of je wel nuttig bezig bent in het leven. ;-)

Mo, als dat ding zich enkel baseert op één website en je Myspace en Twitter (die ik beiden niet gebruik), dan is die score allesbehalve betrouwbaar hé. Om nog maar te zwijgen over de rudimentaire manier waarop de score berekend wordt. Nuja, jij hebt het ding niet gemaakt hé ;)

Een dramatische 4. Waarschijnlijk omdat ik geen MySpace of Twitter gebruik, denk ik dan maar. Aan de andere kant: bij een hoge score moet je je misschien gaan afvragen of je wel nuttig bezig bent in het leven. ;-)

Mo, als dat ding zich enkel baseert op één website en je Myspace en Twitter (die ik beiden niet gebruik), dan is die score allesbehalve betrouwbaar hé. Om nog maar te zwijgen over de rudimentaire manier waarop de score berekend wordt. Nuja, jij hebt het ding niet gemaakt hé ;)

Comments are closed.