Categories
Lifelog

Onweer

Ken je dat? In een film, als de “bad guys” een of andere demoon aanroepen? Dan komen er plots allemaal wolken tevoorschijn en volgen de bliksemschichten elkaar aan een recordtempo op. Dat, en er komt een vies beest tevoorschijn, maar het gaat hem mij hier om die bliksemschichten.

Of zoals in C&C Red Alert 2! Daar hebben de Allies een Weather Control Device dat een soort van Lightning Storm kan opwekken. Wel, volgens mij heeft er iemand deze nacht een skirmishke gedaan op de map “Antwerpen”.

Grellig! Alsof ze een stroboscoop buiten hadden opgehangen. De drang om uit mijn bed te springen en foto’s te gaan nemen was enorm, maar er lag iemand naast me in bed die me nodig had.

Ik hou van onweer. Van de kracht, van het spektakel en van de manier waarop Evelyne mij vastpakt als er weer eens een enorme knal de ramen doet trillen.

16 replies on “Onweer”

Op BBC gaven ze gisterenavond War of the Worlds. Ik had net het begin gezien (met die bliksemflitsen) toen ik besloot dat het te laat zou worden als ik zou blijven kijken. Daarom ben ik er maar ingekropen. Na een halfuurtje slapen werd ik wakker door die flitsen. Het leek wel een droom, alsof ik droomde dat ik in die film zat.

Op BBC gaven ze gisterenavond War of the Worlds. Ik had net het begin gezien (met die bliksemflitsen) toen ik besloot dat het te laat zou worden als ik zou blijven kijken. Daarom ben ik er maar ingekropen. Na een halfuurtje slapen werd ik wakker door die flitsen. Het leek wel een droom, alsof ik droomde dat ik in die film zat.

Comments are closed.