Categories
online werk

Bloggen op de Olympische Spelen

U weet het of u weet het niet, maar mijn werkgever is Atos Origin. Meestal hou ik deze blog enorm gescheiden van het werk, maar een uitzondering op al die jaren mag wel eens.

Wat u misschien ook wel of niet weet is dat Atos Origin ook instaat voor de IT die bij de Spelen komt kijken. Een vast team wordt bij elke editie versterkt van een groot aantal vrijwilligers die wereldwijd bij AO werken. Zo ook collega Patrick, die toevallig ook een blog heeft en daar vanuit Peking op blijft verder schrijven.

Een must-read is dan ook de post op 8-8-8. Wat beloofde een van de meest memorabele dagen te worden uit zijn leven, werd een heuse emotionele rollercoaster toen hij enkele uren voor aanvang van de opening van de Spelen te horen kreeg dat zijn vader in het ziekenhuis opgenomen was. De strijd om het leven kende helaas halfweg de openingsshow een einde.

Patrick, innige deelneming. Hopelijk kan je toch nog wat van deze ervaring genieten. Ik, en ik denk samen met mij het hele Atos Origin team hier, volgen je blog op de voet.