Categories
online

Weg

Lamazone is weg, Nico wil weg en Sven zou wel willen maar kan (nog) niet. Als ik wat mijn best zou doen zou ik nog wel wat voorbeelden kunnen vinden. Er hangt iets in de lucht. Eerst dacht ik aan het weer, maar dat betwijfel ik aangezien er bij mij ook een drang naar verandering leeft en die is ontstaan in een zeer warme en zonnige omgeving.

Wat het juist is weet ik niet, maar achterliggend blijft het een wil om verandering.
Raar he?

8 replies on “Weg”

Same here ook. Een hele zomer op zitten malen, nu iets in de schoot geworpen gekregen en de kans met 2 handen gepakt. Niet zo ingrijpend als relocatie naar een ander continent of zo, maar als het lukt: een goeie verbetering.

Ik zie er naar uit.

Helemaal niet zo raar: Alles verandert continu. Soms bijna onmerkbaar, soms met pieken. De ene fase van verandering zet de andere in gang. Ik merk het ook buiten blogland – benieuwd waar we uitkomen…

Same here ook. Een hele zomer op zitten malen, nu iets in de schoot geworpen gekregen en de kans met 2 handen gepakt. Niet zo ingrijpend als relocatie naar een ander continent of zo, maar als het lukt: een goeie verbetering.

Ik zie er naar uit.

Helemaal niet zo raar: Alles verandert continu. Soms bijna onmerkbaar, soms met pieken. De ene fase van verandering zet de andere in gang. Ik merk het ook buiten blogland – benieuwd waar we uitkomen…

Comments are closed.