Categories
Lifelog

Changes

De Olympische Spelen zijn achter de rug en er wordt al uitgekeken naar de volgende editie in Londen. Er zijn plannen terug te vinden over hoe de venues er zoal zullen uitzien, en dat is knap:

Blueprint_for_the_2012_London_Olympic_venues_4 
(meer foto’s zijn hier te vinden)

Het begint dan ook enorm te kriebelen om net als collega Patrick me voor de volgende Spelen aan te bieden als vrijwilliger. Helaas zal dit niet gaan, want vanaf begin volgend jaar is Atos Origin niet langer mijn werkgever.

De laatste details zijn nu besproken en alles ligt vast: Vanaf 1 januari 2009 werk ik voltijds in Antwerpen. Geen files meer, het werk op fietsafstand, super collega’s (niet dat mijn huidige collega’s niet tof zijn, ik heb er gewoon weinig contact mee) en een uitdagende job. Ja, dit alles ligt uiteraard in de lijn van het grote “plan der verandering” waarover ik het al eerder had.
Wat ik juist ga doen, en waar, volgt nog wel als het werkelijk zo ver is, maar de kans is groot dat je het al weet (muha, mystery man!).

Toch zal ik Atos Origin wel missen. Het was best een leuk bedrijf om voor te werken en ik heb er enorm leuke mensen leren kennen.
Maar er is een tijd van komen en… juist ja :)

2 replies on “Changes”

Bonne chance, kerel. Ik kan je zeggen: het werk op fietsafstand is zalig. Toen mijn werkgever nog in Berchem zat, en ik nog in het centrum van Antwerpen een appartementje betrok en ik nog intern werkte, kon ik zelfs op een klein halfuurke te voet naar m'n werk. De tijd die ge zo wint (slechts kwartierke onderweg normaal gezien) is zwaar de moeite waard !

Enjoy the change !

Comments are closed.