Categories
Games

Poker Online

Online is natuurlijk niet hetzelfde. Veel details van het spel liggen hem in het gedrag van de spelers. Maar toch vond ik het eens interessant om te weten welke sites er zoal bekend waren bij de vrienden op Twitter. Het lijstje dat daaruit voortkwam:

Bedankt aan iedereen die een antwoord gaf. Twitter zou trouwens twitter niet zijn mocht er niet een wildvreemde op je vraag antwoorden (hoewel dat niet echt vreemd is als die wildvreemde de naam @mypokeracademy draagt).
UPDATE: en bedankt iedereen in de comments ;)

6 replies on “Poker Online”

Hoe kunt ge PKR.com vergeten! :)
Da's de enige waarin je pokert in een soort van 3D omgeving, met redelijk deftige avatars – zodat je tijdens de game kan uitpakken met 1337 chip rolling tricks etc. Ben er zelf een tijdje into geweest, maar pas op > uitermate verslavend :p

Ooit via ne maat op fulltiltpoker begonnen en nooit iets anders geprobeerd.
Vooral toernooitjes 'sit&go' zijn leuk want dan kunt ge echt winnaar zijn van een tafel, terwijl er anders gewoon spelers bijkomen en weggaan.
Waarschijnlijk bij andere providers ook mogelijk!

Ik speel op titan poker. Trouwens, als je echt wil leren pokeren kan ik je aanraden niet gratis te spelen. Gratis spelen heeft niets met het echte poker van doen. Doordat het gratis is, gaat iedereen bijna in iedere ronde mee, en blijven ze doorwedden tot de laatste kaart om te zien of ze toch niet toevallig hun straat halen. Spelen met echte centen is een compleet andere belevenis, waar je op tijd je kaarten moet leren neerleggen om niet binnen de kortste keren bankroet te gaan, en waar je leert spelers te beoordelen, om te weten wanneer ze aan het bluffen zijn en wanneer niet. Ik speel al bijna een half jaar, met 1 donatie van 10 euro, dus als je een beetje leert spelen hoeft het ook niet duur te zijn.

gpokr.com is ook een interessante gratis site. Daar begint iedereen op de eerste dag van de maand met 1500 dollar, en op het einde van de maand wordt er een ranking gemaakt van wie het meeste verdiend heeft tijdens de maand.

Comments are closed.