Categories
Lifelog

Poker

Wat een weekendje alweer! De dames van “de bende” besloten vrijdag een “Girls Night Out” te doen en dan kunnen wij, “Boys”, niet achterblijven.

Een avondje poker werd het, en ik heb er enorm van genoten. Zeg nu zelf: een avond lang spelen, zwanzen, zeveren, discussiëren, lachen, drinken, eten en zingen met mensen die al meer dan 10 jaar je beste vrienden zijn…
Zo goed was de avond, dat ik mezelf niet heb kunnen bedwingen en ook mee heb gezongen toen een hit van Erik Van Neygen en Sanne door de boxen galmde in Café Manger te Mortsel (waar het trouwens een best wel foute avond bleek te zijn, maar dat had u al wel door ;)). Jammer dat mijn batterijen op waren en ik dus om 3am het feest heb moeten verlaten.

Heren, bedankt! I loved it, and I love you all :)

One reply on “Poker”

Hey,

ik was die avond er ook en die foute avond vloeide voort uit een verjaardagsfeestje van één van mijn vrienden (we kenden ook de tappers achter de toog)
:-p

Comments are closed.