Categories
Blurs

Antwaarpe, gij zé gij veur mij

… toch een van de 10 interessantste wereldsteden (nu ja, voor mij is Antwerpen nog veel meer dan dat, maar swat). Dat weet ik al langer, maar nu zegt ook Lonely Planet het.

Wat zien we verder nog op het lijstje? Beiroet, Chicago, Glasgow, Lissabon (ah, oef, toch ééntje dat ik al gezien heb), Mexico City (he, lama, kom na je reis anders eens naar die andere wereldstad!), Sao Paolo, Shanghai, Warschau (staat al een tijdje op mijn lijstje) en Zürich (Kristof, ik denk dat ik dringend eens ga moeten afkomen ;)).

Bon, misschien tijd om dit lijstje nog eens eens onder de loep te nemen en verder aan te vullen.

(via de asfaltkonijnen)

One reply on “Antwaarpe, gij zé gij veur mij”

Goh, da's tamelijk bangelijk.

Maar dan bekijk ik het lijstje nog eens, en wat merk ik: Berlijn staat er niet in, London staat er niet in, zelfs New York staat er niet in.

En dan verliest deze lijst toch een beetje van z'n geloofwaardigheid…

Comments are closed.