Categories
Blurs

World of Goo

Zal ik er eens voor zorgen dat u enkele uren aan het gamen slaat?

World of Goo is een puzzelspel dat ongeveer iedereen wel leuk zal vinden. Maar het is niet zomaar je zoveelste in rij. Nee, het heeft een donkere sfeer, de juiste muziek, een portie humor en het is enorm verslavend. Een zeer leuke mix waarvan het plaatje klopt.

De bedoeling is goo-tjes in de pijp te krijgen. Je hebt een minimum aantal dat je moet verzamelen, maar het is best er zoveel mogelijk op te halen (ik kom er straks op terug). De goo-tjes zijn ook zowat je enige werkinstrument. Door ze bij elkaar te brengen smelten ze tot een constructie waar andere goo-tjes over kunnen bewegen. Eens je met de constructie de pijp nadert, begint deze te werken en zuigt de losse balletjes goo op. Hoe verder je vordert, hoe meer verschillende soorten Goo je zal ontdekken die elk hun aparte eigenschappen hebben.

World-Of-Goo2  World-Of-Goo

World-Of-Goo4 World-Of-Goo5

Naast het gewone spel is er ook een ruimte waar je de goo-tjes die je extra verzameld hebt kan gebruiken. Daar is het concept nog eenvoudiger: Om ter hoogste! Leuke extra is dat je hier tegen alle andere spelers speelt en ook de hoogte van hun toren kan zien.

World-Of-Goo3

Try it, you’ll love it. Een demo is beschikbaar en op de officiële site kan je het volledige spel kopen voor slechts $20.

(Mijn excuses voor de benaming “goo-tje” maar ik had geen ander woord)

4 replies on “World of Goo”

Gewoon niet mee beginnen!
Echt…

Voor mensen met tijd te veel zitten er wel echt leuke (en soms zelfs diepe) tekstjes/verhaaltjes in.
Ik vraag me nu gewoon af wie ik kan factureren voor al die verloren tijd. Any takers?

de enige echte chat site dit is ons verschil -sohbetin gercek adresi farkimiz tarzimizdir..

Comments are closed.