Categories
Events

LeWeb ‘08

Je hebt nog een halve dag te goed van me van Web 2.0 Expo Europe. Maar ik heb daar goed nieuws vernomen, althans toch voor mij, en dat moet ik toch ook even vermelden.

Het gebeuren in Berlijn, en de mensen die ik daar heb leren kennen, hebben veel veranderd. Niet alleen in hoe ik denk en naar de dingen kijk, nee, het heeft er bijvoorbeeld ook voor gezorgd dat er nu een Engelstalig luik is aan deze blog en dat er ook een andere twitter-account is waar ik tijdens zulke events zal tweeten. En het heeft er ook voor gezorgd dat ik naar LeWeb ‘08 in Parijs mag! Velen onder jullie kennen LeWeb al lang, maar toch wil ik even enkele zaken erover vermelden. En ja, it was part of the deal, dat steek ik niet onder stoelen of banken. Laat me eerst de organisators het zelf even uitleggen:

Het volledige programma kan u hier downloaden.
LeWeb is er dit jaar op 9 en 10 december in, u weet het al, Parijs. Registreren? Why, right this way please, er zijn nog enkele Early Bird plaatsen! CU there!

2 replies on “LeWeb ‘08”

Comments are closed.