Categories
Tech/Science

EyeBCom

EyeBCom had een stand op NEXT08 en als je dat wou kon je je eigen tronie 3D laten inscannen. Het resultaat, dat u na de jump kan bekijken, is angstaanjagend goed. Ik heb nog wat met de mensen liggen praten en ze zijn zeer goed bezig: hun diensten werden al gebruikt bij films en games (zoals GTAIV) en willen daar nog verder in gaan. Denk aan de mogelijkheden: samen met wat vrienden, die allemaal full-body scans hebben laten maken bij EyeBCom, Call of Duty spelen.

Ja, er steekt iets uit mijn nek. Maar hou wel in gedachten dat het daar ook niet optimale omstandigheden waren. Mocht je ze gemist hebben op NEXT08 en naar het Creativity World Forum gaan (waar ik jammer genoeg niet naartoe kan), ga even bij ze langs. You’ll be amazed.

8 replies on “EyeBCom”

Ik vat het niet. Voor mij is het gewoon een cameratje dat rond je hoofd draait, daar een filmpje van maakt en voilĂ . Wat is er zo speciaal aan deze technologie, filmpjes maken van gezichten konden ze vijftig jaar geleden toch ook al?

Wel, voor mij zit het hem in het feit dat het echt een object is dat je nu kan besturen (klik maar eens in het venstertje en bestuur het met je muis. En ze kunnen daar dan nu ook verder mee gaan: laten spreken bv.

Comments are closed.