Categories
Events

Site van het Jaar 2008

SvhJ_2008_100x143Het is weer zover, Clickx houdt zijn jaarlijkse Site van het Jaar verkiezing en, jawel, ik mag op de lijst staan. En wéér voel ik me een beetje underdog want de “concurrentie” is niet van de minste.

Maar deze keer ligt het anders. Deze keer wil ik winnen. Op het lijstje staan is een hele eer, maar nu wil ik ook eens op het podium. Voor één keer eens de beste zijn, mijn ego is dan voor minstens 5 jaar gestreeld.

svhj_clopin Waar de plotse honger van mijn ego vandaan komt weet ik ook niet, maar het is er nu en ik zou het graag stillen. Ik realiseer me wel dat het een haast onmogelijke opdracht wordt. Zoals ik al zei, de lijst is bikkelhard: naast mij hebben we namelijk ook nog twee blogs die ik zelf genomineerd heb, iemand met een eigen fanpage op facebook (en die tevens ook vorig jaar beste nieuwkomer was), iemand die al eens had moeten winnen, twee blogs die in België de naam web-celeb haast waard zijn en, alsof dat nog niet genoeg is, ook nog eens drie dijken van namen waarvan het echt wel tijd werd dat ze in zo’n lijst voorkwamen.

U merkt het, ik heb uw hulp nodig.
Alstublieft, stem op mij (de naam van deze blog is trouwens “Past is Prologue”), u maakt deze jongen enorm gelukkig.
En mijn ouders fier.
Hopelijk.

13 replies on “Site van het Jaar 2008”

Haha, ik begrijp het “ik wil nu wel eens winnen”-gevoel. Bij ons heerst nu hetzelfde sfeertje. Al wordt het ook bij ons verschrikkelijk moeilijk met straffe concurrenten las Asfaltkonijn, Appelogen … Maar goed, ik heb alvast gestemd. Weliswaar ook nog wel voor twee andere straffe blogs…

Comments are closed.