Categories
Events

Hij Komt!

U weet het waarschijnlijk al wel, maar vandaag komt Sinterklaas aan in Antwerpen!

Om 13u start het programma waarbij iedereen samen wacht op de Sint die verwacht wordt rond 13u30 (u kan ook vanaf dan volgen op Ketnet mocht u niet in Antwerpen geraken). Daarna trekt de Sint met zijn stoet en iedereen die dat wil naar het Stadhuis van Antwerpen om daar iedereen toe te spreken. Hieronder even een kaartje om het wat te verduidelijken ;)


View Larger Map

Ik raad u, zoals je kan merken, gebruik te maken van de parkeergelegenheid op de Waalse/Vlaamse Kaai. Gratis en helemaal niet ver van waar de Sint aankomt (en u krijgt er een leuke wandeling door de Kloosterstraat bij!).
En ik, ik zal er ook zijn. Met een twee-jarig engeltje, waarschijnlijk in mijn nek.

One reply on “Hij Komt!”

Comments are closed.