Categories
online

Bloggen is gevaarlijk

Het is maar dat u het weet. Wij, bloggers, zijn gevaarlijk.

Het is zover, België heeft de rest van de wereld ingehaald en, oh nee, er worden mensen ter orde geroepen. That’s right, Big Brother is waarempel eerder een nachtmerrie gebleken voor publieke figuren dan voor het algemene volk!

Dat De Crem durft zeggen dat het telefoontje naar Nathalie’s baas louter informatief was en verder geeeeeen bijbedoelingen had maakt me kwaad, en het zou zowat iedereen moeten kwaad krijgen. En dit na eerst het bestaan ervan te ontkennen nota bene. Maar dat terzijde. Het fenomeen bloggen is gevaarlijk, dat was de boodschap. Een wereld, waar iedereen op eenvoudige wijze zijn stem, luid en duidelijk, kan laten horen is gevaarlijk.

2 replies on “Bloggen is gevaarlijk”

We gaan helaas naar het chinese model… waar alles censuur wordt en gecontroleerd zal worden door de overheid. Ik hoop van harte, dat bloggers hun stem zullen blijven gebruiken!
Ik ga geen standpunt innemen over het gebeurde, over het feit of het al dan niet op een andere manier kon. Maar een basisrecht van vrije meningsuiting moet blijven!

Schandalig! Niet Nathalie, maar de dronken babbelkont zou ontslagen moeten worden! Sinds wanneer is het verboden bericht te geven over iets dat je nota bene zelf gezien hebt?!

Comments are closed.