Categories
Lifelog

Hey

Alles goed met u? Al even geleden, ik weet het. Wat zegt u? Druk? Jah, wie niet, als excuus kun je dat tegenwoordig niet meer gebruiken, iedereen is druk. Sterkste klimmer in de ‘”casual conversation items” lijst maar kan de spot van het weer nog net niet overnemen. Maar ja, omdat u het vraagt, druk is het wel.

Let’s do a little recap of what’s been going on:

 • We zijn deftig in gang geschoten wat dat huis betreft. Zaterdag zijn we een wandeling gaan maken door een buurt die ons wel aanstaat en volgende zaterdag gaan we daar enkele panden van bekijken. Er staat best veel te koop, het is natuurlijk wel een kwestie van iets te vinden dat in je budget past.
 • De Amerika-reis komt soms nog eens aan de orde. Het is gevaarlijk dit zomaar te laten liggen en eigenlijk zouden we hier meer aandacht aan moeten schenken.
 • De opstart van Fort9.
 • WoW. Yeah, I know. Zit al wel aan level 32 en zou dus een mount kunnen hebben mocht ik het geld … oh never mind ;)
 • Dat nieuw nummer van A Brand, me likes. Ik hoor wel invloeden uit The Architect van dEUS (voice, gitaar) en Stress van Justice (die constante, dreigende basis in dat nummer). De nieuwe Depeche Mode vind ik trouwens ook best te smaken.
 • Ik heb mijn feedreader volledig geledigd en terug beginnen opbouwen. Een aanrader, brengt heel wat Zen.
 • Twitter is een uitlaatklep. Kleine, sympathieke links komen daar geregeld terecht en nemen zo een beetje de snelle content van dit blog weg (hoewel mijn laatste post daar eigenlijk wel onder valt).
 • Ja, ik sta achter met mijn 365 foto’s. Ik heb ze genomen, moet ze enkel nog wat bewerken en online zwieren, iets dat ik zeker nog voor het einde plan.
 • Morgen is er de Startersdrink. U komt toch ook?
 • A shitload more…

Nu, ik vermelde in dat lijstje Twitter en velen met wie ik praat (even de usual online suspects niet meegerekend uiteraard ;)) snappen niet wat dit medium zo anntrekkelijk, verslavend en/of interessant maakt. Ik geef je twee recente voortbeelden:

 1. The Shaq
  Lees deze blogpost even. Gasten lezen via twitter dat Shaq dicht bij hen op restaurant zit en besluiteneen kijkje te gaan nemen. Shaq merkt dat, zorgt ervoor dat ze bij hem komen zitten en roept iedereen op in het vervolg hem gewoon aan te spreken.
  In dat licht: Dominiek kreeg via twitter antwoord van John Cleese en ik had een “convo” met Jonathan Ross.
  Twitter sloopt muren.
 2. Schiphol vliegtuig crash
  Dit nieuws is nog vrij “breaking”, maar Twitter was zeker 15 minuten sneller dan andere nieuwskanalen in het brengen van het nieuws, foto’s inbegrepen.
  Just saying.

2 replies on “Hey”

Reminds me of the day dat ik mailde met de broer van Roger Sanchez.
Not nearly as cool as wossy though!

“@ansgarjohn going to take a shower to get rid of blood and mud #schiphol”
Weird stuff. Live verslaggeving, bijna vanuit het vliegtuig zelf. De tijd tussen een ramp en de eerste berichten wordt steeds korter, binnenkort tweets en livestreams vanuit het vallende vliegtuig ..

Comments are closed.