Categories
Blurs

Digsby

Ik ben fan van Digsby. Het is waar wat Kasper zegt, je moet bij de installatie even je hoofd erbij houden of je hebt extra software aan je been, maar daarna krijg je een enorm toffe tool die je Gtalk, Live Messenger en wie weet welke andere client nog doet vergeten. One to rule them all.

Naast IM doet Digsby ook van Sociale Media (Facebook, Twitter, etc). Ook e-mail, en in het geval van Gmail…

620ad3ac71d05783a01f58030c88fb58 …, inderdaad, kan je zelfs daarin al wat kleine taken uitvoeren!

En best of all: het kan om met de proxy op het werk o/ !

8 replies on “Digsby”

Enkele weken geleden ook op de laptop van mijn vriendin gezet, maar ze maakt er weinig gebruik van. ‘t Is nochtans zo verdomd handig.

En hoe gaat dat ding om met de privacy? Ziet er handig uit maar ben altijd wantrouwig als ge uw gegevens moet toevoegen aan een externe service

Ik ben een ongelooflijke fan, maar het mist een skype integratie.
Verde is het al een pak verbeterd in resource-fretter en het is zo cool dat je echt alles in één tooltje hebt.
Maar ik zeg het: skype erbij en ik ben bijna bereid er voor te (laten :-)) betalen.

Wel, Digsby (wat een ongelooflijk toeval dat je met zo’n naam moet rondlopen zeg),
Ik ben fan van het product, ja. Waar jij over spreekt werd duidelijk op hun blog gecommuniceerd (hoewel ik wel moet zeggen dat ik het ook graag in de installer duidelijk had willen zien staan). Daarenboven is het ook gemakkelijk uit te schakelen (Help/Support Digsby).
Over de EULA heb je gelijk, lees ik niet.

Comments are closed.